11 de febr. 2012

Barranc del Guillem

RIO REAL (Chisagües)
  • Llargària: 300m aproximadament (inici a 1.730m)
  • Dificultat: Torrentera discontínua formada de petits ressalts, màxim obligat 70º
  • Material utilitzat: Quatre cargols i cintes dissipadores (Per a reunions algun cargol més, friends mitjans i bagues)
  • Orientació: Sud
  • Ressenya: També podem consultar la web de pakocrestas
Barranc del Guillem



Vall de Rio Real










Entre setmana hem sigut força els que rondàvem per aquí i avui dissabte es preveu un bon increment de més afamats del gel. Això ens fa fugir de possibles massificacions i a anar d'exploració a la vall de Rio Real, encara que no ens mengem ni un rosco. 
Ens endinsem en aquesta vall i és com si haguéssim arribat al desert, ni un ànima. Pel camí anem visualitzant alguna opció en vessant nord i ho deixem enrere per a veure si trobem quelcom en la sud, no hi ha ben bé neu i amb el fred que fa aflora gel per arreu, on pot ser seria una bona rampa o una canal, un salt d'aigua o una torrentera.
Caminem i caminem, i quan ja quasi ens vèiem al cim de la Munia je je, darrera uns arbres ens apareix aquest barranc que se'ns antulla a tots tres encara que intuïm poc mantingut, però picar gel a ple sol des de l'inici fins dalt és un luxe que no volem desaprofitar, és com prendre's un granissat de llimona en una terrassa a l'estiu, jo en una R només m'hagués faltat tenir la llimona per a fer-ho, uoh.
El barranc al final és prou divertit i ens distreu una bona estona. Quan estem de tornada per la pista ens agafa l'ombra i ve a acomiadar-se de nosaltres amb molta alegria el nostre amic pesat el vent, arribem al cotxe ben garratibats i només ens canviem les sabates, no hi ha collons de canviar-se res més i tal qual ens anem a fer un mos a un lloc que conec al Grado, hi ha un trosset des d'aquí, cosa que castiga als meus companys morts de gana, però val la pena i per a mi que condueixo partir el camí de tornada a casa me'l farà menys pesat.

Primer ressalt que assegurem
Segon ressalt que assegurem



















Finalitzant segon ressalt

A la terrassa prenent el sol

Camí del tercer ressalt

Tercer ressalt que assegurem

Tercer ressalt

R a peu de l'últim ressalt

Últim ressalt que assegurem
Últim ressalt


Fi del barranc

Carregant piles al bar Estanco

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada