6 de gen. 2013

Via La Petita Aran

LA CAJOLETA
  • Llargària: 105m
  • Dificultat: 6a (obligat V/V+, encara que l'últim pas de 6a del tercer llarg per a passar un bombo a mi em va semblar prou obligat, en tal cas, abans d'arribar a aquest, podries escaquejar-te anant a buscar cap a la dreta la via esquivabolas)
  • Material utilitzat: Cintes exprés
  • Orientació: Sud
  • Observació: A l'última R que està abans d'arribar al cim només queda un parabolt, l'altre no hi és la xapa i l'espàrrec està picat, es pot suplir amb una sabina
  • Ressenya: La dibuixada és de Joan Vidal treta de la web lanochedelloro

by Montse Molano
Tal i com ahir hi havia gent en cada revolt, avui dia de reis per aquí no hi ha ni déu, només uns als Plecs del Llibre i nosaltres, ah, i les cabres que no faltin.

La idea era combinar la via Pluja d'Idees amb aquesta, però un cop a peu de la cara E no li dóna el sol a un bon tros del primer llarg, en aquesta època el sol encara va baix i no entra a la part baixa, sembla que estem en una nevera i decididament ens anem directes a la cara sud, un canvi total, aquí ens torrem je je.

La via és una petita sorpresa, doncs comença amb un primer llarg molt senzill, segueix amb un segon on ja t'ho has de mirar i acaba amb un magnífic i mantingut llarg, a més, aquestes dues últimes tirades tenen flanqueig i aquí suen tots els membres de la cordada. Curta, però intensa i recomanable.

Primer llarg
Segon llarg


Arriban R2
Inici tercer llarg
Tercer llarg



4 comentaris:

  1. Ei Moli! ja pensava que havies tancat la paradeta, celebro que tornis a informar-nos de les aventures verticals! aquesta via sorprèn, per el constant flanqueig i per com trempa el darrer llarg, tot i que el segon dèixa'l anar.
    Una bona via.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei Jaume, aquí tornem a estar!
      Uf, per qüestions vàries, prioritzant ho vaig deixar en stand by fins arribar a acumular quatre mesos. Ara, arribat el moment de reprendre-ho, se'm feia feixuc fins que al final en un rampell he decidit començar pel final i anar retrocedint.
      :o)

      Elimina
  2. Enhorabona pel retorn a les piulades..aquesta fa temps que la tinc pendent, m'ho has fet recordar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Torno a casa que les festes ja han passat ji ji!
      Aquesta via et deixa un bon i sorprenent regust, no t'oblidis d'ella.
      Joan, fa temps que hi penso en tu xq porto al cap el díedre blau de la Roca Alta. T'ho dic xq un amic que l'ha fet fa bastant temps em va dir que el primer buril estava fotut i va fer algun pas de ganxo.
      Gràcies!

      Elimina